2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen hariçya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Panik pas sayesinde içerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, yüklük taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına peklik dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve muhit koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kabil pek Yangın Kapısı malzemelerden örgülır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında kesinlikle kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile lüzumlu metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir gayrı ilke ise güvenlik hesabına ihtiyaç duyulan şişen contalardır.

Report this wiki page